Chatbot Pro

Het tweede pakket dat Chatbotservices aanbiedt is het Pro pakket. Bij dit pakket beschik je chatbot over Artificial Intelligence (AI) en kan de chatbot aanzienlijk meer dan bij het Essentials pakket. Je bouwt samen met Chatbotservices een open chatbot die 24/7 antwoord geeft op alle HR gerelateerde gesloten en open vragen van je personeel. Hoe ziet dit er dan uit? Alsof de medewerker met een mens aan het chatten is. Er kunnen open vragen gesteld worden en de conversatie verloopt zo soepel dat de medewerker niet doorheeft dat er gechat wordt met een chatbot. Het grootste verschil met het Essentials pakket is dus dat er bij het Pro pakket gewerkt wordt met Artificial Intelligence (AI) en dat maakt open vragen mogelijk. De chatbot blijft daarbij van zichzelf leren en blijft hierdoor dus slimmer worden. Er kunnen door je medewerkers open vragen gesteld worden, waardoor er beter conversaties plaats kunnen vinden. De chatbot kan bij het antwoorden van de medewerker doorlinken naar bestaande pagina’s of bestanden op (interne) databases. Dus ook naar unieke informatie (zoals de loonstroken). Daarnaast worden ook bij deze chatbot de gesprekken doorgestuurd naar de HR medewerker in het geval dat de chatbot en de medewerker er samen niet uitkomen.

 

Het software platform: Om uit te leggen hoe een chatbot werkt, moet er eerst uitgelegd worden met welk platform Chatbotservices werkt. Wij werken samen met Watermelon. Dit is een succesvol bedrijf dat een software aanbiedt waarmee chatbots gebouwd kunnen worden. Waarom gekozen is voor Watermelon? Het is Nederlandse technologie, werkt makkelijk en het platform is erg overzichtelijk. Het platform van Watermelon biedt veel verschillende opties. Zo kan ervoor gekozen worden op welke kanalen je de chatbot wil lanceren. Denk hierbij aan mail, Whatsapp, je website of zelfs Facebook. Op elk kanaal vinden verschillende conversaties plaats, maar al deze conversaties komen binnen op het platform van Watermelon. Lekker gemakkelijk én overzichtelijk dus! Per categorie kan een aparte inbox aangemaakt worden om zo de conversaties goed te scheiden en het nog overzichtelijker voor je te maken.

 

Met het Pro pakket ontvang je dus alle gesprekken die plaatsvinden met de chatbot in één inbox, namelijk in het platform van Watermelon. Ook wordt in dit platform de chatbot gebouwd. Omdat je kiest voor het Pro pakket, wordt er ook gewerkt met Artificial Intelligence (AI). Dit klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Doordat Watermelon een gemakkelijk te gebruiken platform heeft ontwikkeld, is het bouwen van een chatbot met AI redelijk eenvoudig geworden. Je hoeft geen voorkennis te hebben, of verstand te hebben van programmeren. Samen zorgen we ervoor dat je het platform snel onder de knie krijgt en er een goed werkende chatbot wordt gebouwd.

 

Mocht je ervoor kiezen om samen te werken met Chatbotservices dan is het goed om te weten dat de licentie van Watermelon buiten de prijs van de aangeboden pakketten valt. Er moet dus ook een abonnement bij Watermelon worden afgesloten. De prijzen die te vinden zijn op deze website, zijn allemaal exclusief een Watermelon licentie. Prijzen voor een Watermelon licentie beginnen bij 49 euro per maand per agent en kunnen oplopen tot 129 euro maand per agent. Op het gebied van HR-chatbots werken wij exclusief samen met Watermelon.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een demo aan!